Hallo collega gewichtsconsulenten!

Op deze pagina vind je materialen die je kunt bestellen voor in je praktijk. Zo zorg je voor een professionele look!

 

Ik heb deze zelf ontwikkeld omdat ik op zoek was naar bijvoorbeeld een echt voedingsdagboek. Dat staat toch een stuk beter dan een schrift of een A4-tje! 

Het voordeel is dat de prijzen laag blijven als vanaf deze plek meerdere collega's bestellen. En dat is weer leuk voor iedereen toch?

Op dit moment zijn er 3 verschillende items beschikbaar die jij vast goed kunt gebruiken ter ondersteuning van je consulten. Als ik meer ideeën heb dan zie je ze vanzelf verschijnen! En laat mij weten als je ergens tegenaan loopt, misschien kan ik het regelen. 

afbeelding maaltijdplanner voor website.

De maaltijdplanner is een blok met 25 vellen in het formaat A4. Het is gedrukt op 90 g/m2 gerecycled papier. Voor € 1,40 bied jij je klant de mogelijkheid eenvoudig en leuk de maaltijden te plannen en organiseren.

Prijzen:

25 stuks voor € 35,00 

50 stuks voor € 70,00

100 stuks voor € 140,00

Een proefexemplaar in je brievenbus kost € 3,00 incl. porto

 

Deze prijzen zijn excl. verzendkosten van € 5,00 naar een DHL afhaalpunt bij jou in de buurt. Bestel  je ook wat anders, dan zijn de verzendkosten € 5,00 van het totaalpakketje t/m 10 kg.

Mail je bestelling naar leefhaaksbergen@hotmailcom: aantal, naam en adres. Ik stuur je een betaalverzoek en stuur je bestelling z.s.m. op!

Klik op het blok om het helemaal te bekijken.

afbeelding vz voedingsdagboek naamloos.J

Het voedingsdagboek is een geniet boekje van 8 pagina's in het formaat A5. Het is gedrukt op 170 g/m2 gerecycled papier en heeft 6 invuldagen voor jouw klant. Er is ruimte voor ontbijt, lunch, avondeten, tussendoor en beweging.

Op de achterzijde zit een vlak waarop je een stempel of sticker kunt plakken met je eigen logo, adres, telefoonnummer enz.

Prijzen:

25 stuks voor € 18,75 

50 stuks voor € 37,50 

100 stuks voor € 75,00

Een proefexemplaar in je brievenbus kost € 2,00 incl. porto

 

Deze prijzen zijn excl. verzendkosten van € 5,00 naar een DHL afhaalpunt bij jou in de buurt. Bestel  je ook wat anders, dan zijn de verzendkosten € 5,00 van het totaalpakketje t/m 10 kg.

Mail je bestelling naar leefhaaksbergen@hotmail.com: aantal, naam en adres. Ik stuur je een betaalverzoek en stuur je bestelling z.s.m. op!

Klik op het boekje om het helemaal te bekijken.

LEEF! voeding & beweging

Ganzenbree 21

7482 LD  Haaksbergen

  • Facebook - White Circle
i-love-sticker.png